Post by riajumningtisbe on Feb 9, 2022 10:59:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ King Of Defense: Merge TD ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ King Of Defense: Merge TD IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neomejen vdor v dragulje ▞▞▞
▞▞▞ King Of Defense: Merge TD 2022 version ▞▞▞
Igra je neravnovesje. In zaradi tega JE Frustrirajoče KOT uživanje.
Igra se začne ok, zelo zabavna za igranje, vendar se pri 14. lvlu spremeni v PAY TO WIN... Igro sem odstranil, ni vredna truda.
Igra ne deluje s telefonom pixel ali s telefonom, ki ima Android 11. Ne prenesite te igre, če imate eno od teh dveh možnosti.
Imel sem 5 zvezdic, dokler nisem prišel do stopnje 18. Do 18. je precej enostavno, potem se moraš boriti z velikanskim šefom, ki nenehno omamlja vse tvoje stolpe, insta ubija vse tvoje fante, junake in hišne ljubljenčke, prav tako imaš neskončno hordo sovražnike, ki jih ne moreš ubiti pravočasno, ker so vsi tvoji stolpi omamljeni. Več stolpov sem imel največ. Če bi sposobnost hipnoze dejansko delovala in vojaki in hišni ljubljenčki ne bi takoj umrli normalnim sovražnikom, bi morda imeli možnost.
sadhi igra
Posodobitev se ne prenese na android!!
Prejemanje nagrad za premagovanje šefa je običajna stvar, je že dovolj čudno, da takega nimamo ... Vseeno pa želite, da igralci plačajo za nagrade, ki bi morale biti dane??? To je več kot smešno, vsi obupani! SMH
zelo težko, nimam toliko potrpljenja, da bi tako počasi nadgrajeval, sovražniki so močnejši od junaka in njegovega ljubljenčka in vseh drugih moči, poleg teh pa je preveč dodatkov, ki jih moraš paziti, da nadaljuješ igro, najslabše igra To igro sem igral 2 meseca, vendar nisem opazil nobenega izboljšanja
Pravkar nameščen in prikazuje enotnost, potem sem prepričan, da je ta igra s patetično grafiko, nato pa se igra začne lol 😂 Unity prosim preveri igranje alien creep lol uninstall
Živjo dev. Prosim, spremenite ime nekaj sovražnikov, ker ni bilo podobno obrazu in dajte junakom več zdravja za boj proti velikemu sovražniku, to je vse, hvala, všeč mi je igra.
Igra je super ampak danes se ne naloži?? Bojim se, da bi izgubil napredek, če odstranim namestitev in znova prenesem. Ja, zato sem moral danes znova namestiti igro in končno bo spet delovala, vendar sem zaradi te napake izgubil ure in ure igranja. Nisem navdušen!!!
Daj mi več!
lepa igra
Zelo slaba igra obrambe stolpa. Manjka bistvena značilnost začasne zaustavitve, medtem ko bi lahko nato zgradili/nadgradili/naročili pred prekinitvijo. To torej ni prava strategija TD, ampak je akcijska arkadna igra.
Čeprav je lepo, je PLAČILO ZA ZMAGO, če želite hišne ljubljenčke, junake morate plačati za to, vendar obstajajo tudi junaki, ki jih lahko kupite v valuti v igri, upam, da lahko junake in hišne ljubljenčke dobimo samo z valuto v igri
Lol panget ng larong to bulok larong pang baliw tang inanniyo
Resnično uživam v tej igri. Všeč mi je zlaganje obramb. Vendar sem v igri uporabil 20% kartico in kupil eno od njihovih skrinjic za 3,99. Nisem dobil svojih 4500+900 in 50VP točk.👎🏾
Vsi junaki ne pripadajo klasiki. Pri igranju klasike želim najti druge igralce, kot je pupg, mobilna legenda. Želim igrati izziv, v katerem dve ekipi. (ena ekipa ima šest igralcev.) Prosim, upoštevajte moj nasvet.
Če ne bi segreval telefona, dokler se ne zruši ali ga komaj držim, bi to igro igral ure in ure. Rešitev tega bi bila močna igra s 4,5 zvezdicami.
Malo boo 👎
Igra mi je bila všeč, vendar je tako težka in dobesedno plačana za zmago ...
Všeč bi mi bila ta igra, če ne bi imela toliko oglasov ali TRAJNEGA odstranitve oglasov. Dobre uganke, liki in naloge, vendar je potek igre polovico časa prekinjen zaradi toliko oglasov, ki jih ni mogoče odstraniti.
Brez pojavnih oken oglasov, igra je prijetna.
Po posodobitvi je vse drago
Naj malčka lektorira vaše smeti
Tako kul je
všeč mi je
Ves čas razbijanje. Odstranil sem ga.
King of Defense: стратегия Стратегии bwrt
Težavo razumem razliko med to igro in King ali Defense Premium. Vsako pojasnilo bi bilo v pomoč
Mehanika igranja je odlična. Kombinacija vrst stolpov je odlična sposobnost, ki to igro loči od drugih aplikacij za obrambo stolpa. Do zdaj nisem čutil potrebe po nakupu ničesar, da bi zmagal, tako da je to zmaga. Slaba stran je slovnica; včasih je angleški prevod tako zmeden, da ne razumeš navodil. Vendar to ne vpliva na igranje, ampak samo naredi igro cenejšo.
Nagrade so majhne. Vaša moč je omejena. Sovražniki so smešno močni na višjih ravneh. Lahko grind, če želite igrati brezplačno. NIKOLI nisem prejel nagrade s turnirjev, čeprav sem se desetkrat ali večkrat uvrstil med prvih 50 in sem po naključju zmagal 1. enkrat. To je zagotovo ubijalec časa. Ocena z eno zvezdico. Ko vas igra goljufa, potem f igro.
Vau ja
Okokok
Ledeni zmaj potrebuje buff, večinoma je neuporaben in ne more niti zamrzniti tankov ali letečih krokarov, večinoma sem uporabljal lokostrelca, on je precej dober s polno runo dmg in runo atk speed, poleg tega jih lahko zmelješ vijolične dragulje na noro na odru 1, če poskušate dobiti boljšega hišnega ljubljenčka. Če naredim novega junaka, bi to bil Glass Knight, ki ima ščit in glineno morje, in ko umre, se razbije v steklene drobce, ki zadajo težke dmg, več drobcev dmg zada, več ohlajanja mora biti živ.
Robustna igra z zanimivimi možnostmi igranja.
Dobra
Živjo, nekaj kupljenih artiklov sem naredil, vendar sem pomotoma naložil prejšnje stanje, namesto da bi shranil, in ne morem dostopati do svojih artiklov, ki sem jih že plačal. Prosim za nasvet.
Če ne plačaš, ne igraš
nahh ne bog zanašaj
2-krat sem kupil peščico kristalov, vendar jih nisem dobil. Denar je odšel, kristalov pa ni. Prosim pomagajte.
Všeč mi je igra, vendar obstaja ena težava, proces shranjevanja traja tako dolgo in tudi če je v sistemu že naveden datum, še vedno ni shranil moje igre in sem moral izgubiti veliko napredka. Prosimo, odpravite to težavo. Za nadgradnje sem že porabil veliko denarja in ne bi imel nič proti podpiranju razvijalcev te igre.
Fishing Clash: Angelspiel 3D Simulation mehq
Blizu ste KR, vendar je pomanjkanje kakovosti nekoliko očitno v nedoslednih pisavah, zastarelih slogih animacij, podobnih flashu, in dejansko pozabljivih sovražnikih. Počutim se, da sem hitel skozi prve 4 stopnje in utrujen. Te izkušnje še nikomur ne morem priporočiti.
Lepi liki in izvedba
Yamaha