Post by riajumningtisbe on Feb 9, 2022 11:02:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Pocket Ants: Colony Simulator ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Pocket Ants: Colony Simulator IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодови многих ресурса ▞▞▞
▞▞▞ Pocket Ants: Colony Simulator 2022 version ▞▞▞
Игра је тако супер
Волим игру, толико је заразна као да можете да урадите све што можете да направите сопствену војску мрава и тако је забавна
Одлична игра са потребним побољшањима. Када нападате играче, морате бити у могућности да вам кажете мравима/бићима да оду негде (локацију). У супротном ће вас само пратити и ви ћете морати да уђете у непријатеље који ће вас одмах убити. Три минута није довољно за напад. Ако је краљичина заштита јака, не можете их убити на време.
Потенцијал само значи још много тога да се уради. У борби сте сведени на трчање около и покушај да наведете своје војнике да се боре исправно, а да заправо нисте укључени. Уобичајена мапа има 3 мини игре свака 24 сата које прилично брзо застаревају, а ПвП битке нису забавне због недостатка директног учешћа играча. Није укључена ни стварна игра у празном ходу, што је фрустрирајуће с обзиром на природу игре прикупљања/мљевења ресурса. Превише радова на концепту/дизајну је недовршено.
Све у свему, забавна игра, ужасна грешка која руши игру када нешто надоградите. Онда завршава трошење ваших ресурса и не надогради се. Губљење времена. Мрав такође воли да престане да се креће стално. Можда би додавање контролера или нешто друго помогло. Такође можете бити нападнути само ван мреже, али само на мрежи? Нема смисла.
Добро
Велики потенцијал, али има великих проблема са разбијањем игре. Битке увек терају игру. Не руши се у потпуности, екран за учитавање се само појављује 3/4 учитаног и онда се никада не завршава или нестаје. Такође се чинило да престаје да чува мој напредак. Последњих неколико пута када сам играо, мој напредак се вратио тамо где је био пре последње сесије. Игра дефинитивно има потенцијала, али мислим да ћу сачекати да је поново играм док се надамо да проблеми не буду решени.
Мислим, забавно је и слатко. Али морате да га оставите за храну на фарми неколико сати, што је велики трошак батерије и не можете ништа друго да радите у исто време, а постоји веома ограничена количина изградње коју треба да урадите. А борбени систем је лош, ви сте у суштини беспомоћни, али и даље морате да водите борце у битку, тако да ако вас било шта нападне, одмах сте мртви и морате да почнете испочетка Плус потребно је *заувек* да уштедите што је теже добити залихе за чак и ране надоградње Избрисано
Просто сјајно, али моји извори за ствари попут лишћа брзо понестају и веома су далеко. Можете ли пронаћи нешто друго осим онога што сам дао 5 звездица
Beholder 2 Lite Aventure ooei
Игра је некада била забавна, а сада је само забављање. Платите ову плату за то да људи који су на високом нивоу могу да добију ствари, а хендикепирани људи као што је мој пријатељ кога познајем на пример, он никада неће моћи да напредује јер су пчеле једноставно превише. . Не планирајте да стигнете било где брзо. Али не брините, ви сте само број, ништа више. а онда се особље смејало хадикепеду. и показао забаву када се узнемирио И на неслогу Да си паметан, клони се тога..
Концепт није јасан, али када вам треба помоћ или питања на која треба да идете, нема одговора. Буквално сам заглављен само што нисам прошао 3. задатак. Било је забавно. Игра, али не објашњава нити даје јасне наговештаје о томе како да решите проблем. Морам двапут да кликнем да бих обавио одређене задатке. Молим вас помозите
Забавна, ретро, можда нека врста индие-феелинг игре. Одлична музика у МИДИ стилу. Помало мистериозно у неким аспектима, због чега желите да сазнате више. Изненађујуће тешко на мом уређају - мој телефон се увек загрева када га играм. Желео бих снажније управљање својим војницима током битке и мање руку на управљање мравима радницима (где они сами решавају шта да раде).
Толико је забавно да се заиста осећам везано за своје мраве. Али када додирнем екран да бих натерао свог мрава да оде негде, када држим прст доле, понекад се поништи избор и морам поново да додирнем екран. Такође бих волео да постоји неки начин да контролишете војне мраве који вас прате како бисте их натерали да иду тачно тамо где желите. Такође желите начин да брже путујете по мапи. Али осим тога волим ову игру и играм је стално
Инсталиран и завршен, туторијал је игран још 5 минута затворен, игра се вратила 8 сати касније и био сам банован. У 5-7 минута колико сам играо игру, открио сам да су контроле мрава неспретне, а туторијалу недостају смернице. Корисничко сучеље је било помало збуњујуће, али сигуран сам да би се играчи који нису бановани након 5 минута игре навикли на њега. Све у свему, немам појма да ли је игра добра или не. Рећи ћу да је ова игра која забрањује нове играче у року од неколико минута неуспешна. Деинсталиран и такав остаје.
Pocket Ants: Colony Simulator Παιχνίδια στρατηγικής ipig
Pocket Ants: Colony Simulator Strateške igre ygx
Исправили су грешку, урадили су много ствари и супер је добро и сада можете да користите дугме за одабир
Стварно сам желео да ми се свиђа ова игра. Свиђа ми се идеја иза тога. Постоје два главна аспекта где ми се то распало. 1. ПВП ПВП у овој игри је ужасно закржљао због количине заробљених створења којима је дозвољено да бране базу. Прилично је разочаравајуће нападати базу за базом, а победа је у суштини немогућа. 2. Идле плаи Ваше јединице ПОТПУНО престају да раде док вас нема. Одвратно је као пакао.
Ок, генерално веома лепо. Нема плате за победу. Сјајан нови концепт изградње империје (да тако кажем). Али није сјајно. Схватио сам да је у бета верзији, али у блиској будућности предлажем да додате још ватрених мрава и још пар ресурса, поред ватрених мрава, тако да постоји неко поље за игру и 3 до 5 брда се не боре око једне или две ствари. Иако желим такмичење ван борбеног режима. Више створења одједном их чини тежим. Последње, када освојим ид мравињака као друга краљица. Више играча брда
Заиста уживам у бета верзији до сада. Имам листу ствари које бих волео да видим да се додају игри. Примарна ствар је колико мало непријатеља има и колико често треба да се ресетују. Мапа је тренутно веома празна и када се очисти, бум. Урађено 24 сата. Још једна слична ствар је да сте недавно додали циклус дан/ноћ. Ако је могуће, можете ли учинити опаснијим прикупљање ресурса ноћу? Нисам велика пвп особа, па бих волео да се у будућности дода више садржаја за соло играче. Хвала
Одлична игра, стварно зависна и забавна за играње. Оцењујем га са 4 звездице јер су му потребна нека побољшања. 1 мрави треба да прикупљају ресурсе када не играте. 2 гнездо термита није могуће упасти или чак видљиво. И 3 заробљена створења се не могу користити за рације у домовини, већ само за нападе на друге играче. Домовини/синглу је потребна боља игра осим лисних уши сваких 5 сати, црвених мрава сваких 12 сати и бескорисног створења за хватање свака 24 сата.
Пре добра игрица!!
Игра је била одлична када сам први пут почео да је играм, ишла је глатко и добро ми је ишло. Имао сам око 25 војника, победио сам црвене мраве и плаве мраве. Али када изађем из игре УОПШТЕ, скоро сам потпуно ресетован. Ово се догодило већ три пута и нерадо сам чак ни да покушам поново. Ово је озбиљан проблем и треба га решити.
Обично не играм овакве игре, али ово је вероватно једна од најбољих игара које сам икада играо, веома је једноставна. једина ствар је надам се да ће додати још ствари у игру. Као више створења. И имају више армија мрава и већу мапу. Али и даље једна од најбољих игара. Постоји једна грешка где када надоградим собу, она остаје на 0 секунди, али се неће завршити тако да морам да платим 1 драгуљ (што је једна од најпоштенијих зарада у играма са драгуљима). Надам се да ћу видети проширење ове игре.
Толико волим игру у створењима и све је тако кул, али постоји једна ствар која би била кул ако бисте могли да натерате богомољку да шкрипи својим рукама нешто као буба носорог да ли даје анимацију ударца
Јако волим његову игру.
Заиста уживам у овој игрици, једино што бих променио је да радници наставе док ваша апликација ради у позадини. Оставио сам игру да ради у позадини преко ноћи и једино што је ресетовала била су друга створења која су се појавила после 24 сата. Заиста бих волео да сам се пробудио са пуним подручјем гљивица.
Глупо глупо
Игра је савршена, било би боље да узмемо друге мравље домове или да их направимо, и да постоје другачији свет и колонија
Игра се неће учитати након што се пријавим на мој Гоогле налог. Покушао сам и са Фацебооком, и не ради. Остављено је да ради сат времена, али трака за учитавање је остала иста, упркос томе што је имала пуну Ви-Фи везу.
Заиста добра идеја, и био сам заправо изненађен што ми је игра о мравима задржала пажњу првих сат времена! Једноставно, на крају наиђе на нормалан зид за чекање/сакупљање. Захтеви за ресурсима се очигледно повећавају, али сувише је спор за мене, и на крају ми је досадно да стално идем на ресурс. Борба је такође мало чудна. Само се смрзнеш и одмах убијеш ако будеш нападнут. Иначе, свиђа ми се концепт и почетак је дефинитивно био забаван.
Концепт игре је забаван и занимљив. Иако стално губим сате игре кад год се игра случајно одлучи да се затвори. До сада, једино решење које сам пронашао је да изађем из игре и поново је отворим након куповине или довршетка надоградње зграде да бих принудно сачувао. Чак и тада повремено изгубим 10-15 минута података. Ако би барем имплементирали начин да играч ручно сачува, то би овај проблем учинило много подношљивијим јер се стално бојим када и колико ћу напретка изгубити
Желео сам да играм ову игру јер изгледа као да је то мобилна верзија СимАнт-а, али чињеница да ми не дозвољава ни да покренем игру а да је претходно не повежем са својим Фацебоок или Гоогле налогом је чиста БС. Само још једна превара рударења података у игри. Ако креирате верзију у којој се од мене не тражи да везујем те информације, ја сам за то. Али тренутно је то тежак пас!
Фантастична игра убијања времена и опуштања! Волео бих да можете да извадите створења која сте ухватили да бисте срушили друга гнезда мрава. Још једна ствар, волео бих да мрави могу да сакупе лишће које је већ у вашем гнезду да би их претворило у печурке уместо да морају да излазе и сакупљају ресурсе напољу. Осим тога, одлична игра!
Добра игра до сада дефинитивно би волела да мапа има више од само једне грешке са којом се можете борити чак ни по дану, што чини да ова игра брзо постане досадна. Волим да имам само једну супарничку колонију мрава, али други би можда желели више. Било би лепо додати ствари на мапу за препреке, као што је грана дрвета око које ваша колонија мора да заобиђе. Такође бих волео да постоји начин да натерате своје мраве војнике да ходају са вашим мравима радницима као праве колоније мрава. Волео бих да видим и начин за надоградњу мрава играча.