Post by riajumningtisbe on Feb 9, 2022 11:35:58 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Oddbods Turbo Run ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Oddbods Turbo Run IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira veliko vse ▞▞▞
▞▞▞ Oddbods Turbo Run 2022 version ▞▞▞
Ta igra je popolnoma podobna Sonic the Hegehog
dobro, da sta moj nečak in nečakinja zasvojena s to igro
Velike izboljšave! Imajo celo možnosti, da osvojite nove like.
Težko za to, kar je
Pozdravljeni, ekipa, na splošno so čudne skupine kot program odličen, vsi v družini zelo uživamo. Toda ko gre za igranje igre - moj malček med namestitvijo rad vidi ISTI plakat/posodobljeno sliko lih podkov v igrah, ki so objavljene na plakatih, na primer čudne bode v okolici snega, ki stojijo ena za drugo itd. . Ali nam lahko prosim predlagate, kako lahko to dobimo.
Oddbods des wow des igra za otroke je tako zabavna za otroke
Smešno je
Zelo mi je všeč, vendar ima res slabo, ne res, ampak malo slabo. Imam vprašanje, ali ti ta mala bela stvar povzroča, da se spotakneš? In ta aplikacija je verjetno 7/10?
kot je ta igra zabavna
Preveč oglasov
Vsakič, ko se zavrtim v minuti
Odlična igra, vendar slaba izbira oglasov - moj 3-letni otrok obožuje to igro, vendar so oglasi nekakšna strelska igra, kjer ljudi ustrelijo in je precej grozljiva
ta igra je zabavna! tako kot sonic x, toda razlog, zakaj sem dal 4 zvezdice, je, ker potrebujem kar nekaj časa, da dobim denar za nakup likov, mi lahko poveš, kako priti do denarja? btw imam vprašanje, zato prosim odgovorite nanj. 1 ali sta ti in sonic x creator prijatelja? 2 ali je uspelo tebi ali drugi osebi 3 ali si ustvarjalka oddaje oddbods?
Za razliko od večine spletnega trženja in drugih držav Jones, se boste razlikovali med omrežji, sladolednim sirom in drugimi, povezanimi s svetovno platformo N-Gage za mir. Titani
Moj 5-letni sin obožuje igro, vendar so oglasi neprimerni.
Ta aplikacija mi je tako zelo všeč in imam veliko denarja in nenavadne gotovine, kar izgubljam kar težko
Zelo je zabavno 😄😃 Ocenil sem ga s 4 zvezdicami ⭐⭐⭐⭐ 😄😃
Tiledom - 匹配任务 解謎 iwag
V redu, ampak ripof sonic run
Preveč dodanega, vendar je v redu
Prenesem to igro, deluje, vendar je nalaganje tako dolgo! ti ne slika gogame
Zberite 350 žetonov na dogodku in včeraj dobite lik kartonski pogo, a po polnoči lik nenadoma izgine do zdaj, tako razočaran.
srčkan in zabaven, čeprav težko prenesem druge like.
Ko izgubim in kliknem x je obešen
Je nekakšna kopija, vendar je ok
452t
Starši, v igri so strašljive slike, ki niso za otroke. NIČ ZVEZD!!! Ni primerno za otroke.
Počasen nadzor
mojim otrokom je všeč grafika, samo oglasi včasih pokvarijo igro..
Oddbods je res zabaven in ga je težko nadzorovati. Fuse Ko se turbo tek konča.
goGame, všeč mi je, vendar se za zdaj osredotočimo na oglase ...
Oddbods Turbo Run อาร์เคด awzy
najboljša oddbod igra vseh časov, ki mi je všeč, ker je kul zame in mojega brata
Kul igra za otroke in odrasle
je zabavna tekaška igra. zelo mi je všeč.
Igra je precej razburljiva, zakaj ji torej dam samo 2 zvezdici?! Skratka, moj sin me je prosil, naj odklenem enega njegovih najljubših Oddbot, tako da sem končno plačal za odklepanje Captain Jeffa, a uganite, kaj manj kot 12 ur pozneje je dobil zaklepanje, tako da moj sin ni mogel več igrati, razen če bom plačal znova. Zelo sem razočarana 😞
Videti je kot sonic dash, ki sem ga izbrisal, da prenesem to igro, ahhaha neuporabno
Tako smešno
Adttgy
Moja 2-letna punčka obožuje oddbods in me rada gleda, kako to igram. Samo pritožba, ko poskušam narediti brezplačne kovance, 2-kratne nagrade in brezplačno, se nadaljuje, ko umrem, dovoli mi, da gledam video, potem mi ne da brezplačnih kovancev, 2-kratnih nagrad in izstopi v glavni meni, namesto da bi mi dovolil nadaljevati. Popravite to in povečal bom svoje ocene
To je kul igra. Všeč mi je
Kopiran zvočni pomik bi dal pol zvezdice, vendar ne more.
Zelo mi je všeč oddbods. Zato sem igral to. To je kot sonic dash, vendar je čudno čudno. Zato mu dajem tri zvezdice. Še vedno mi je všeč. Poskusite
Oddbods Turbo Run อาร์เคด awzy
igra smeti. nekajkrat sem kupil nekaj oddbods .. ko pa naslednji dan igram oddbods so spet zaklenjeni😓😓😓 in tudi jaz sem dobil rumene lihice po zaključku danega dogodka .. ampak naslednji dan je bil tudi on zaprt😓😓😓 bodi utrujen za igranje te igre😭
Zelo težko ali drago odklepanje igralcev diff
Japonci in vi lahko izvlečete največ in je bila odlična izkušnja biti dober pisatelj
Sovražim to igro! Kupim veliko likov, a ko sem se zjutraj zbudil, je vsega ni bilo več! Ostala je samo varovalka, zato sem jo takoj izbrisal.
😇Beslaa geme ini
všeč mi je
želim si, da bi bili liki več na voljo. pretežko, da bi jih otroci dobili