Post by stenindemicomp on Feb 24, 2022 19:26:34 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Granny: Chapter Two ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Granny: Chapter Two IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами неограничен ресурс ▞▞▞
▞▞▞ Granny: Chapter Two 2022 version ▞▞▞
Много ми харесват графиките и движението, но бих променил, че дядо има лост и мога да намеря лост, така че като защо?? и защо е навън черно. и ако аз бях създателят, щях да променя баба, че тя може да отваря врати за това защо дозата само дядо може да отваря врати ЗАЩО!така че затова давам на приложението за ужаси на Thia 3 звезди
Имате 5 звезди bc, това е толкова страшно и готино в същото време, но можете ли да актуализирате тази игра повече bc, тя е много забавна АКТУАЛИЗИРАТЕ НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, готино е, разработчик, добра игра.
Тази игра е много страхотна, но имам 1 молба, можете ли да поставите мултиплейър режим в тази игра в следващата актуализация?? Ако го направите, ще оценя 5 звезди в тази игра. Продължавай все така!!!👍👍😊
Не е много добра игра и изостава твърде много в телефона ми. Също така не е много страшно и трудно дори след добавяне на дядо 👴. 😑 Не е най-добрата игра на ужасите от Dvloper 😑😑😑
Granny: Chapter Two آرکید kam
Невероятна игра! Въпреки че понякога рекламите са склонни да станат досадни, особено веднага след като бъдете нокаутирани, но като цяло страхотно!
Най тъпата игра управете си играете мама ви деба
Granny: Chapter Two እንቅስቃሴ ያለባቸው ipq
Яко
Тази игра е много добра, но единственото нещо, което срещнах, е къщата на баба, която е толкова голяма и няма нищо, което можете да скриете
Давам му една звезда, защото когато играех играта ме изгони и щях да изляза с лодката, всички раздели бяха изтрити и единственият раздел беше „Баба: Глава втора“ И също така получих този телефон 1 преди ден. (Моля, поправете тази грешка)😠
Това е наистина забавна игра, но само на мобилни устройства. Играя тази игра на телефона си много, но когато я качих на моя Chromebook, беше МНОГО трудно. Освен това, това е страхотна игра! Продължавайте с добрата работа DVloper!
Бих дал на тази игра 0, ако можех, картата е пълен боклук, не можете дори да стигнете до втория етаж без оръжие, когато стреляте понякога играта просто ще ви хаби амунициите и няма да убие баба/дядо. ТАЗИ ИГРА Е тотално сбъркана!!!
Granny: Chapter Two Аркадни xpg
Играта е изключителна и моли за актуализация на 500mb и играе извън режима на къщата..и добавете още ужаси, сечене на кошмар, баба вампир и grnpa
Играта е хубава
Това е хубава игра на ужасите, но добавете още нещо, добавете нещо, добавете кожа на героя, платове и, мини карта, друго нещо, така че вижте grrany и дядо и си помогнете и нова добавете идея за бягство и моля, направете мултиплейър приятел с приятели с присъединете се към wifi и hospot, защото всички хора можете да видите сънищата ke тази игра е мултиплейър за много, много повече щастливи да играят тази игра и да направят много Poupulerite и да направите двойно изтегляне, така че моля, опитайте ги всички неща, моля
Това е добра игра и тези, които се научите да заблуждавате дядо и баба, ще ви бъде много по-лесно да спечелите. Обичам момента, когато дядото спи на дивана и когато си зад тях и те не те разпознават. Но когато внезапно се появят и ви ударят силно, ще се уплашите много.
Вие сте създали най-гадната игра и сте свини и простаци.
Хубаво. Много обичам тази игра. Просто бих искал да направят повече стаи и повече открития за потребителите.Благодаря отново работих с имейл е да прегледам този продукт от всяка страна Работих по пътя си за вкъщи от eyr Не съм напълно ясна аларма за преглед на моето прикачено CV Не мога да се уверя дали е било толкова приятно да чуя относно това е да се свържем с вашата поръчка е приключила преди нашите игри ще го направя, за да бъда там за вашата помощ тази вечер дори Yi wen да може да бъде в състояние, аз ще бъда там за вашия имейл за помощ е за преглед тази статия е строго имейл е за преглед на нашата ema
Машк
Това е добра игра, но има проблем, който играх и изведнъж дойде обаждането и когато присъствах на разговора след това, напредъкът беше завършен и трябваше да рестартирам, моля, поправете това
Харесвам играта, но единственият проблем е, че играя нормално, но по някаква причина баба и дядо просто тичат много бързо, сякаш е в екстремен режим, моля, поправете това
Скучно е и не съм доволен от него, когато ютутърите го пуснаха, изглеждаше хубаво, но след като го пусна беше ужасно. Графиката е ужасна и баба и дядо са скучни.😴😴😒😒😒
Много добра игра, но е твърде страшна и ми създаде кошмар два пъти, не си губете времето да играете кошмарен режим или да изтегляте тази игра, дори ми създаде кошмар, без да играя режим на кошмар, моля, ако сте дете, не рискувайте!😓 😓😥😥😢😢🥺🥺😖😖😣😣😞😞
Bus Wali Game: بس سمیلیٹر کھیل رول پلیئنگ jhyh
Харесвам тази игра, но му давам 3 звезди, защото тази игра няма висока графика. И дядо има много лоша графика. Играли ли сте игра на дядо в steam? вижте неговата графика и подобрете дядо си във вашата игра. не можеш ли да вземеш два домашни любимци или чудовища и за двете? Моля, вземете подобрения в тази игра. Сложете две нови стаи и зелен ключ, червен ключ, златен ключ, трион като дядо. Вземете анимация, за да избягате от тунела. Извадете гробището от къщата. Вземете режим на история в тази игра, моля!
Твърде пристрастяващо!! Първата беше добре. Това само ме вбеси, защото буквално имаше ТОЛКОВА много и бих се заклел, че проверявах навсякъде, но в действителност пропуснах места. Този обаче е просто перфектен! Прекалено се страхувах да играя каквото и да било, освен да се упражнявам в първата, но във втора глава всъщност най-накрая го победих с баба! Просто чувствам, че този е по-стратегически и всъщност ви дава шанс. Също така е по-забавно! По-добро качество и идеи, тук съм поне веднъж на ден.
Тази игра е наистина невероятна. Обичам да играя тази игра, защото е много интересна и пълна с недоумение, че от коя страна идва баба или дядо. Тяхното пристигане ни прави по-разочаровани и освен това звукът това е буквално много ужас, който ни кара да настръхнем и вълнуващо усещане, което е много благодарно
Тегленето забива
Краква
Не намирам тази игра за много страховита, а по-скоро забавна. Дядо спи и като се приближа той се събужда и бум!!!. dvloper това е добра игра, но бих искал да подобря. Това може да бъде много по-добре.
Играл съм я преди, но когато отидох да изтегля тази игра, тя не се изтегля и беше наистина досадно. Играта е страхотна, но моля, направете нещо, за да поправите това. Благодаря ти
Tova prilijenie e qakoooo🍑🍑🍉🍉🍉🥥🥥
Алчен! Не както беше преди. Първо, доплатих за без реклами, но 2 години по-късно отварям приложението... и има принудителни реклами.Не само има реклами, но играта има проблеми в решаващи моменти и принуждава да виждате повече реклами! Преди завършвах тази игра на ден 2 или 3, но сега баба удобно има проблеми и вие сте принудени да прекратите играта, само за да се измъкнете от проблема. Това е смешно, като се има предвид, че първоначално платих без реклами и сега играта ми "бъгва", така че умрях и принуден да гледам реклами. Докладвам на Google Play
Granny: Chapter Two Arcade tpw