Post by stenindemicomp on Feb 24, 2022 19:29:36 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Lumberwhack: Defend the Wild ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Lumberwhack: Defend the Wild IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ מרמה עוד אבני חן ▞▞▞
▞▞▞ Lumberwhack: Defend the Wild 2022 version ▞▞▞
כבר שיחקתי את המשחק ממש כיף אבל אני כל כך נאבק אבל כיף אני תן לו 5 כוכבים גם אני ילד
משחק גרוע
להציל עץ להציל בעל חיים להציל יער
מעניין אבל אין סיבה שתהיה לך גישה לאינטרנט כל הזמן ורק עוד משחק הגנת מגדל עם מיקרו טרנזקציות
רמות נוספות בקרוב? האם אין רמות לאחר שלב 215
כדי להגן על העץ הגדול בג'ונגל
אני אוהב את המשחק הזה אבל הוא תמיד קופא והוא תמיד הופך את הטאבלט שלי לשחור
זה מגניב ומהנה אבל אני רוצה חיות שונות יותר כמו דוב או פיל אבל אולי עוד חיות בבקשה
כיף אבל יכול לקבל על זה לוח אז אולי תרצה להוסיף כפתור להאיץ
יש לו גרפיקה טובה
היכו אותו בקלות
זה משחק טוב אבל רוב הרמות קשות מאוד.👍
זה משחק מטומטם יש הרבה פרסומות והגרפיקה גרועה המשחק משחק גרוע זה פשוט נורא אני חוזר אל תורידו☹️☹️☹️ ☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️☹️ ☹️😤😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😵😾😾😾😾😾😾😾😾😾😾💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔 💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💔💣💣💣💣💣💣💥💥💥💥💥
להוריד את המשחק או אחרת
משחק מקסים!! אני באמת רוצה לראות עוד חיות בסגל, כמו הדוב!! ויכול להיות שיש עוד כל כך הרבה! מקווה שתוסיף כמה בעדכון!
G jap יש לי את הטקסט הקולי שלך ואתה יכול לקבל אותו בטלפון ולשלוח לי את המספר במייל כדי שתהיה לך אפשרות
מקווה שהבונוס היומי יוכל להתרענן כל חודש כדי שהשחקן יוכל לאסוף את התגמול גם אם הוא ביזיז מלבד הוספת חיה חדשה או מיומנויות שמפתחים צריכים לשקול בשחקן הקצה, בטוח שנשאר הרבה LEAF ללא שום דבר לשימוש אז אנחנו צריכים משהו כמו בונוס ספינינג או כל דבר לבזבז מעלה את ה-LEAF שלנו כדי שנוכל להמשיך לטחון ... בסך הכל זה משחק טוב !!
5 כוכבים. כֵּיף. תעשה עוד ועוד בבקשה. תודה.
אה! אני אוהב משחק הגנת מגדל !! אבל עם זה יש חיות במקום אנשים!!! המשחק הזה סופר מהנה
משחק מהנה 😁
טריס שיזוף
המשחק הזה מהנה אתה יכול לשחק בו בכל מקום ואני ממליץ לך להוריד אותו
זה משחק מהנה כשאני משועמם
משחק גדול
משחק נהדר להוסיף מהירות כדי לזרוק קוקוס על האויב להוסיף אנרגיה כדי להשתמש בשדרוג מהיר יותר
זה מתחיל טוב אבל מאוחר יותר הרמות בלתי אפשריות. שדרוג צריך למעשה לשפר אנשים לא רק להוסיף 12 חיים. בעל פוטנציאל
זה לא נותן לי להתקין את זה גם אם אני מסיר את ההתקנה של משחקים אחרים (
משחק מדהים אבל אי אפשר לנצח ברמה מסוימת אבל עדיין משחק מדהים האם אתם יכולים להוסיף את הדברים הבאים? נשר פיל עילי היפופוטם דביבון פרה ועוף מכינים אוכל נוסף Enemy Bulldozer Helicopter משאית מטומטמת (מלא חוטבי עצים) משאית שמתיזה רעל אני מקווה שתוסיפו עוד כאלה תודה ואלוהים
Bailarina de Patín en Hielo Juegos de rol slqo
זה טוב אבל אין לי חשק לשחק בו כי יש הרבה רמות ואני מציע להוסיף עוד חיות, זה רק נהיה יותר משעמם אם פתחתם את כל החיות כי יש הרבה יותר שלבים ולא מקבלים דברים אז כן זה לא טוֹב. זה מאתגר אבל אני לא ממליץ להתקין את המשחק זה פשוט נהיה משעמם שעות נוספות
אכזבה כזו של משחק ממש גרועה
Lumberwhack: Defend the Wild Ação whi
Lumberwhack: Defend the Wild Actie wkc
1 בום
זה משחק טוב לילדים
המשחק היה מדהים לחלוטין, אבל העדכונים האחרונים הרסו אותו, אני לא מעריץ את איך שהבננות והחיות עובדות עכשיו זה בדיוק כמו מלחמות מצוירות חוץ מזה שקראתם חיות, אתם ברצינות הרסת את משחק האנדרואיד הכי טוב ששיחקתי מזה הרבה זמן וכל מה שיש לכם לעשות כדי לתקן את זה הוא להחזיר בננות לעצים ולגרום לבעלי החיים לעבוד כמו שהם עשו לפני העדכון
זה כיף בהתחלה אבל הרמות קשות מדי. ניסיתי להשתמש בכל מה שהיה לי אבל זה בלתי אפשרי לנצח.
האם יכולים להיות בעלי חיים חדשים כמו פינגווין כפור והידולפנט ועין נשר
יש בו כל כך הרבה פיגור וקפא עליי כל כך.
משחק טוב מאוד 35 מגה שווה את זה
שזה משחק דוסט מאוד מאוד טוב ואני מתגעגע אליך זה מאוד מבורך אותו אני באמת סכימת nidhi הוא באמת משחק טוב מאוד הוא משחק טוב מאוד בהוט בהוט משחק חמוד hai kion paiseזה משחק ממש טוב בחרתי בך זה מאוד פנטסטי משחק achcha משחק צעצועים הורדה חינם משחק ילדים זה טופס הדואר שלי 501 זה המשחק הרשמי האהוב עליי hghjeudusifjdttudigurwutdgjgdjgdueituelhlhsul xx hsyrcjtsjtD Yh djgskgsityd טוב בטירוף היי gjjsvkdhxikdljlhulffkhckoffkhfchivk
המשחק הזה מדהים אני לא יכול להמליץ עליו מספיק גם יכול להיות שיש עוד דמויות אבל חוץ מזה חמישה כוכבים!
Lumberwhack: Defend the Wild कार्रवाई dkqb
路飞
אני לא אוהב יותר מדי את האפליקציה ברמות האחרות כי זה כל כך קשה ומטורף שאני שונא את זה 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠 😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠😠🙅🙅🙅🙅🙅🙅🙅🙅🙅🙅 🙅🙅🙅🙅🙅🙅🙅🙅🙅🙅🙅🙅🙅🙅😠😠😠😠😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😠😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡😡 👎👎👎👎👎👎
אני רוצה לפתוח את הקרנף 3000 כי הוא חזק
כל כך קשה להשיג את כישורי העילית שאתה צריך לחסוך הרבה
אם אתה רוצה להשוות את המשחק הזה ל-roblox roblox is 1 המשחק הזה הוא 1000
זה לא נותן לי לשחק בטאבלט Acer שלי בבקשה תקן את זה בבקשה!!!!
די כיף עד כה
זה משחק טבע טוב
המשחק הגרוע ביותר איבר