(Android/iOS) Kingdom Rush - Tower Defense cheatové kódy závady primogemov
Feb 24, 2022 19:47:49 GMT
Post by stenindemicomp on Feb 24, 2022 19:47:49 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Kingdom Rush - Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Kingdom Rush - Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheatové kódy závady primogemov ▞▞▞
▞▞▞ Kingdom Rush - Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Veľmi dobre! ;-)
zaplatiť za výhru, veľa falošných pozitívnych recenzií, kupujúci pozor, drahokamy vám takmer nič nevynesú, musíte ich vymazať, pretože táto hra podporuje skutočnosť, že sa vám to takmer podarí.
Väčšina hry je celkom zábavná, ale rovnaká stratégia funguje pre väčšinu všetkých úrovní a mechanizmus klepnutia, ktorý náhodne vkladajú do niektorých úrovní šéfov, aby zabránili deaktivácii veží, je veľmi nepríjemný, nepridáva žiadnu zábavu a tiež je nie je veľmi dobre implementovaný a často nefunguje. Len za to som dal dve hviezdičky
Je to super hra 😳
Všetko skvelé, ale aplikácia nie je taká dobrá v porovnaní s inými aplikáciami, ktoré táto skupina vyvinula. Hoci je zadarmo, je to dobrá ukážka, ktorá ukazuje, čo by ste mohli získať kúpou novších verzií.
Oddychovka
Táto hra je celkovo dobrá 👍. Má dobrú mapu, dobré postavy, skvelé kúzla a celkový námet hry je dobrý. Ale ak by ste to mali porovnať s inými hrami typu Tower Defense, ako je Empire Warriors, nie je to také zábavné. Myslím si, že hra je trochu ťažká, ale celkovo veľmi vyrovnaná.
1 hviezdička, pretože režim pre začiatočníkov je doslova stále extrémne ťažký. Legit stačí odstrániť pavúky. Odinštalované
Uplne mega odporučam stiahnuť
Nekupujte to prvé úrovne sú dobré, ale potom dostanete túto nemožnú úroveň a bol som tak blízko k dokončeniu a pozastavil som to, aby som sa naobedoval dve veci sa stali 1. reštartovalo sa to, keď som to vypol 2. Opäť som bol naozaj blízko Zastavil som sa na večeru, ale tentoraz som to pozastavil, ale musel som klepnúť na obrazovku, inak sa vypne, ale omylom som stlačil reštart a ako väčšina hier, keď stlačíte reštart, zvyčajne sa zobrazí *Naozaj chcete reštartovať* V tejto hre to sa nestane a reštartujem
Kingdom Rush - Tower Defense استراتژی kzt
Kingdom Rush Origins
Prvá kampaň je dostatočná na to, aby vás zaujala, je dosť náročná na to, aby ste mohli minúť dolár alebo dva. Druhá kampaň je bezkonkurenčná. V každom kole vás bombardujú húfy zvierat. To vám ponecháva jednu možnosť, ako silne používať predmety, ktoré môžete zarobiť na predchádzajúcich úrovniach farmy alebo ich nákupom za ca $ h. Skvelé, kým to trvalo, ale mažem. Nestrácajte čas hrou, ktorá vás prinúti míňať peniaze na pokrok.
Populární hra Kingdom Rush pro iOS se dočká nového ...
Kedysi som hral hru v roku 2018, myslím. Bolo to skvelé. Pred 2 dňami som si to stiahol znova a je to stále rovnaké. A stále je to skvelé
Talking Ben the Dog Pramogos svcy
In Rush Royale towers are replaced by mighty warriors and wizards! Base defense games got serious... but are still are a lot of fun! Your heroes are the castle
Hra bola zábavná, ale dostanete len 3 postavy, takže sa to veľmi rýchlo opakovalo. Navyše žiadna z máp nebola závislá od hrdinu, idrc, ale lukostrelec bol akosi zbytočný. Návrhy: ďalšie vylepšenia, t. j. môžeme získať body na vylepšenie hrdinu, ako sme to urobili mágovými lukostrelcami atď., Aby ste to natiahli, môžete to dokonca urobiť pre každého hrdinu. Získajte možnosť ukladať vylepšenia na už existujúce vylepšenia pre delostrelectvo atď
Kingdom Rush Frontiers. ... super tower defense hra...bohužel za hodně dlouhou dobu nejsou žádná nová kola. ... Skvělé pokračování skvělé tower-defense hry.
Tak dobre
Už sa hralo 73 -krát. Hodnotenie hry je 4.9 / 5 a získalo hodnotenie 115. Dostupné zariadenia: Mobilné telefóny, Android, tablety . Vyvinuté na serveri HTML5 a
Nemôžem prejsť úrovňou 6. Mám 6 úrovní a vyskúšal som to asi 100-krát. Odinštalovanie tohto.
Táto hra je najšialenejšia čo som hral už som hral 190hier
Keď som prvýkrát dostal hru, bolo to v poriadku, ale teraz mám pocit, že príležitostný režim je tvrdý režim. Môžem si teda len predstaviť, aký je tvrdý a extrémny režim.
tato hra je fakt dobra. Len jedna chyba, kedykoľvek hrám, tlačidlo pauzy je umiestnené tak, že aj pohľad prstom naň spustí menu. V kombinácii so skutočnosťou, že dve najväčšie tlačidlá v ponuke pozastavenia sú „reštartovať“ a „skončiť“, som príliš často posielaný späť do bojového menu uprostred hry. Prosím, opravte to, alebo aspoň pridajte "Naozaj chcete skončiť/reštartovať?" predtým, než ma vyhodia z hry, v ktorej sa mi darilo naozaj dobre. Edit: Stalo sa to ZNOVA!
Zaplaťte za víťazstvo v hre a levelovanie prisluhovačov je v porovnaní s vašimi jednotkami šialene vysoké.
Zaplatil som za túto hru. Teraz je to zadarmo a musím pozerať reklamy? Naozaj ma nebaví spoločnosti, za ktorých hry som zaplatil, čím som ich urobil zadarmo a zničil celý zážitok.
Veľmi dobrá hra, aj keď krátka kampaň, spravil som ju za dva dni, ale hrám Kingdom Rush Frontiers
dobrá hra, ale trochu ťažké vyhrať bez nákupu vylepšení, ale skvelá stratégia a príbeh sú dobré. Kombinácie nepriateľov a veží sú celkom solídne. Dobrá zábava.
Kingdom Rush - Tower Defense Strategi hay
Kingdom Rush je jedinečná rotácia na klasickom TD s mobilnými jednotkami na boj zblízka. Každá nepriateľská jednotka sa cíti ako skutočná hrozba a je dobrou motiváciou hrať hru novým spôsobom. Strom aktualizácie to podporuje aj potláča; zaviazať sa k jednému typu veže a míňať hviezdy na jej vylepšenia je za tento herný štýl odmenou, ale keď táto stratégia zlyhá, zostanete na suchu.
Skvelá hra, ale môj jediný problém je nedostatok rozmanitosti veží. Bolo by skvelé, keby pribudlo ešte niekoľko veží.
Poviem, že je to veľmi zábavné, ale jediným problémom pre mňa je, že je to také ťažké, ako keby som tú hru tak miloval, že je to veľmi zábavné, je to super ťažké hrať, pretože na vás hádžu toľko vecí, že je ťažké prísť na to, čo robiť je to veľmi ťažká, ale zábavná hra a je v nej veľa stratégií
Ako hodil by sa už nejaký update:'(
Dobra hra ale vadi mi ze ostatnych hrdinovia su za peniaze a nedaju sa ziskat nejak inak a mohli by pridat dalsie leveli uz som to presiel
Skvelá strategická hra
Hra je veľmi zábavná, ale potrebuje viac aktualizácií
veľmi úžasná awaomley pekná hra s mnohými funkciami a konfliktmi v reálnom čase. má množstvo vecí na prácu a upgrade! Dôvodom môjho 3-hviezdičkového hodnotenia je, že v deň, keď som túto hru dostal, nebola zadarmo. Minul som peniaze, aby som si to zahral, ale teraz je to zadarmo a je v ňom možné kúpiť herné veci, čo je skutočne sklamaním. To je tiež dôvod, prečo som si nekúpil followup:frontier
Už druhé pokračovanie skvelej hry Kingdom Rush je tu! Tentokrát sa môžete tešiť na nové mapy, ... Spustené: 1370x | Tower defense | 58,87 MB.
Neviem, prečo sa úrovne hrdinov v každej hre reštartujú, k dispozícii sú tiež iba traja hrdinovia (samozrejme traja najhorší hrdinovia). Aký chamtivý vývojár hier. Dôrazne vám odporúčam, aby ste túto hru nehrali!!!! Strata času
Kingdom Rush - Tower Defense Stratēģiskās spēles jhek
Je to úžasná hra. Všetko, čo vidím, je skvelé. Jediný dôvod, prečo dávam štyri hviezdičky, je Spectral Knight. Je to veľký nepriateľ, ale došlo k jednému malému prehliadnutiu. Je to imunita voči fyzickému poškodeniu, ktorá ho robí imúnnym aj voči tučnému chlapcovi. Viete, predmet, ktorý je navrhnutý tak, aby zabil VŠETKO na bojisku? Takže zmeňte typ poškodenia tučného chlapca na true a päť hviezdičiek. 👍
Kingdom Rush - Tower Defense Strategie njk
Celkom zábavné a pre mňa dosť jednoduché
Mega dobrá hra, hra môjho detstva
Na prvý pohľad je to pekné, ale po pár leveloch sa hra stáva oveľa ťažšou, je takmer nemožné level dokončiť, takže si myslím, že by bolo lepšie zvyšovať obtiažnosť postupne a nie nárazovo.
Existuje dostatok priestoru na použitie stratégie bez platenia. Ľudia, ktorí nemajú trpezlivosť a potrebujú vyhrať na prvý alebo druhý pokus, povedia, že za hru musíte zaplatiť, ale to je úplne nesprávne. Milujte hru a reklamy nie sú povinné
Páči sa mi táto hra, ale zmrazenie VIAC AKO POLOVICE mojich veží naraz a prinútiť ma klepať na ne uprostred mora nepriateľov je jednoducho zlé. Nepridáva nič. Žiadne extra vzrušenie, žiadna zábava, žiadne vzrušenie. Je to len lacná, nezmyselná frustrácia. To je najväčší problém, ktorý mám s vašou hrou. Prosím, zošrotujte ho alebo ho trochu zmeňte
Hra bola zábavná a dobre vyvážená. Žiadne povinné prídavky sú v mojich knihách tiež obrovské. Dávame 3 hviezdičky za výkon aplikácie. Hra nie je optimalizovaná, alebo aspoň nie pre novší OS. Minimalizácia aplikácie spôsobí, že sa nedá otvoriť a vybíja batériu, ako keby neexistoval žiadny zajtrajšok.
Hra sa mi páči, ale je krátka. Čaká sa na ďalší obsah a úrovne. Skvelá hra však.
Kingdom Rush Frontiers je pokračovaním ocenenej hry Tower Defense Kingdom Rush, ... ale aj ako mobilné verzie pre systémy iOS a Android a Steam.
Skvelá hra, reklamy na zarábanie drahokamov zadarmo nefungujú, aj keď po zhliadnutí reklám je tu táto obrazovka načítania, ktorá hovorí „čaká sa na vašu žiadosť“ a čakal som asi 15 minút a stále sa nenačítavajú žiadne drahokamy zadarmo. Môžete to opraviť? Ak to opravíte, zmením recenziu na 5 hviezdičiek.
Miloval som túto hru, kým som nedosiahol úroveň lávového monštra. Dokonca som použil svoje mince na veľkú bombu, ktorá sľubovala vyčistiť pole; nebolo to tak. Tiež som použil mega výbuch a petardy. Nič nefungovalo; akonáhle sa objaví lávové monštrum a nekromanti, hra končí. Jednoducho nezarobíte dosť mincí na to, aby ste všetko aktualizovali dostatočne rýchlo, a 1300 na začiatku nestačí. Je jednoducho nemožné pokračovať v tejto hre bez utrácania.
To najlepsie v obchode